keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Viikko takana

Keittiön seinään lyötiin työlistat joka huoneelle. Työn suorituksen jälkeen viiva yli, niin pystyy tarkistamaan, mitä töitä on vielä jäljellä.



Keittiö ei vielä ole lähellekään valmis uuden asennusta varten, mutta niin paljon on saatu purettua, että uudet keittiön kalusteet on saatu tilattua tarkistusmittausten jälkeen. Yllätyksiä keittiössä ilmeni kun purettiin vanha eteisen komero - sähkötaulu löytyi sen sisältä. Tämä aiheutti pienen paniikin, mutta pienillä muutoksilla runkojen järjestykseen saatiin pohja toimimaan.


Kylpyhuoneen purku meinasi aiheuttaa pienen masennuksen, mutta onneksi saatiin apua ja kylpyhuone näyttää tämän päivän jälkeen jo kuvista poiketen huomattavasti "paremmalta".


Putkari pääsi käymään heti purun jälkeen ja katsottiin mitä pitää lisää tehdä, jotta saadaan kaikki toimimaan mitä kylpyhuoneeseen halutaan.


Makuuhuone alkaa olemaan uutta pintaa vaille valmis. Takaseinästä poistettiin puinen pystypaneeli ja täältäkin lattia ja katto saivat lähteä. Katto oli alkuperäinen männyn värinen haltex-paneelikatto, mutta kertaalleen ylimaalattu. Se oli sen verran huonossa kunnossa, että sen purusta päätettiin jo remontin alkumetreillä.


Olohuone ja vaatehuone ovat ainoat, joihin jää vanha katto paikalleen. Ideana oli tehdä muut katot kipsistä, ylitasoittaa ja maalata, mutta päädytiin kuitenkin paneeliin hinnan ja helppouden takia. Paneelia ei vielä ole valittu, mutta sekin pitäisi vielä tällä viikolla hoitaa.


Vaatehuoneen ja tulevan työhuoneen väliseen seinään puhkaistiin kulkuaukko ja etualalla oleva olohuoneen entinen ovi levytetään umpeen.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla