tiistai 12. marraskuuta 2013

Keittiön rungot tuli ja asennettiin


Torstaina kannettiin keittiö sisälle ja vanha keittiö ulkoterassilta autoon joka perjantaina matkasi kohti Viroa. Hyvää vaihtokauppaa työkaverin kanssa, joka tulee laatoittamaan kylpyhuoneen maksuksi vanhoista keittiökalusteista. 


Uudet rungot nostettiin keskelle keittiötä pinoon ja siinä ne seisoivat pari päivää lauantaihin saakka. Alkuperäinen idea oli, että keittiön seinät olisivat olleet maalattuina ennen asennusta, mutta kun tasot tulevat betonista niin ehkä on parempi jättää viimeinen maalaus myöhemmäksi, kun roiskeita tulee kumminkin. Rungot saatiin paikoilleen lauantain aikana.


Ensi viikonloppuna ruvetaan tekemään tasoja ja paikalle on kai tulossa kunnon yleisö kun kaikki haluavat nähdä miten tasot rakentuvat paikoilleen. 

 Muuta aikaan saatua


Eteinen on saatu tasoitettua ja pohjamaalattua.


Kylpyhuoneessa on seinät saatu villoitettua ja lattiakaivon, sekä viemärien paikat valettua umpeen. Geberitin seinä-wc mekanismin takia jouduttiin istuimen viemäriä siirtämään hiukan taaksepäin.


Olohuoneessa alkaa olemaan niin paljon tavaraa, että ei enää oikein mahdu työskentelemään. Alunperin tarkoitus oli ottaa toimitukset vasta kuntavarat menevät paikoilleen, mutta tapahtui ennenkuulumatonta ja tähän mennessä kaikki toimitukset ovat olleet ajallaan...


Olohuoneen seinä on saanut tasoitteen päälleen. Ongelmaa tuotti seinään jäänyt tapettiliisteri, jonka takia ensimmäinen tasoituskerros ei meinannut pysyä kiinni.


Sähkövedot alkavat kaikki olla paikoillaan.

Kylpyhuoneeseen menossa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla