perjantai 1. marraskuuta 2013

Uuden alkua


Remontin vaihe on nyt kääntynyt siihen suuntaan, että kaikki vanha on purettu ja uusien pintojen teko on aloitettu. Lattiat on kertaalleen käsitelty kosteussuojalla. Katonrajoissa uudet kotelot ja seinät ovat tasoittamista vailla ja keittiön kaapit tulevat jo ensi viikolla. Kylppärissä on putkivedot tehty ja toisin kuin kuva antaa ymmärtää niin villoitukset + laudoitukset on jo seinässä.

Vielä nyt kämpässä näyttää aika karulta.



Löydettiin onneksi Bauhausista täysin sama kattopaneeli, mikä säilytettiin olohuoneessa.

Seinien kanssa oli hommaa. Parhaimmillaan seinissä oli kerroksena lasikuitutapetti - maali - tapettix2 - maali. Hyvin äkkiä mun osa vaihtu työnjohtajasta tapettien repijäksi ;) Sitä vaan jatku ja jatku. Alla oleva Ghostbustersiksi nimetty suihkepullo ja tapettien irroitusaine olivat korvaamattomia!


Olohuoneen keskelle on jo saapunut uutta tavaraa: keittiön kodinkoneet, kylpyhuoneen laatat ja ruokapöytä + tuolit.


Loppun vielä muutama sisustukseen liittyvä yksityiskohta. Tuo Tapio Anttilan valaisin ollaan jo hankittu, mutta peili odottaa vielä kaupassa. Peilin on tarkoitus tulla vaatehuoneeseen yhdessä meiltä jo entuudestaan löytyvän kaapin pariksi edustamaan täysin eri tyyliä mitä muualle asuntoon on tulossa. Tällä viikolla tilattiin myös sbl.fi:stä nestemäistä kangastapettia, joka tulee keittiön välitilaan lasin alle.





















-M

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla